| Autor |
I DLA KOGO TO WSZYTSKO?! |
^Sylfida Administrator

|
| Dodane dnia 10-01-2008 23:05 |
|
|
Witajcie moi Drodzy 
Mam taki pytanie do was czy jest sens tej stronki??
Jestem ciekawa ile osób tu zaglada...
Możemy ja zrobić razem.... "posprzątać" w niej i zacząć od nowa...
Ostatnio bardzo mi do nie dawna osoba powiedziała takie słowa
"Coś się kończy,aby zaczeło się cos nowego... to naturalny proces(...)."
Rozumiem ,ze pewnych osób już nie ma ... kończy się pewny etap tej stronki i możemy ją ułoży pod swoje potrzeby co wy na to??
Chętnych zapraszam najchętniej bezpośrednio do mnie...
Proszę wypowiedzcie się na ten temat.
TO NASZA STRONKA NIECH NAM SŁUŻY DOBRZE!!! 
Sylfida 
Nigdy nie jest za późno zacząć tak , jak chce sie żyć.
Edytowane przez ^Sylfida dnia 10-01-2008 23:09 |
|
| Autor |
RE: I DLA KOGO TO WSZYTSKO?! |
Kubi Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-01-2008 18:06 |
|
|
Czy sens jest dalej trzymać tą stronę to nie wiem, bo i tak nie sluży chyba niestety nikomu. Nikt się tu nie udziela bo się poprostu nie chce ale można pomyślec nad stworzeniem grona naszej oazy. Działałoby to przecież na podobnej zasadzie jak to forum, tylko że nie byloby stronki wtedy, ale na grono większość osob się loguje regularnie i może wtedy to forum jakoś by ożyło. Można też zostawić tą stronkę i stworzyć grono, żeby naprzykład coś ogłaszać lub poprostu rozmawiać ; >
swoją drogą to mój pierwszy post tutaj  |
|
| Autor |
Danys Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-01-2008 20:32 |
|
|
No Sylwuś nawet ja się włączę w dyskusję 
Ale gratuluję, że zaczęłaś jakiś nowy temacik 
Nie likwidujcie jej mi się czasami przydaje do bramek smsowych 
A tak na serio albo się zmobilizujcie i twórzcie ja razem wspólnotowo, albo rzeczywiście nie ma sensu, bo nie da się nikogo zmusić
Dobra mykam się uczyć 
Pozdrowionka 
ISTOTA WSPOMNIEŃ POLEGA NA TYM, ŻE NIC NIE PRZEMIJA |
|
| Autor |
Tomek Użytkownik
|
| Dodane dnia 28-01-2008 14:54 |
|
|
Ech...no dobra to i ja sie wypowiem 
Nie wiem tak do końca dlaczego to forum umarło lub jak wolice jest u swego kresu, aczkolwiek wszystko zaczeło się po tym jak "pan moderator" zamknął najczęściej odwiedzany temat na forum 
Po tym rozmowy ucichły i jakoś już sie nie kleiły, potem przyszły wakacje (wiadomoa przerwa w korespondencji), po nich nie było żadnej ciekawej rozmowy, a na koniec odszedł Metrowiec i nie ma sie kot naszą stronką opiekować.
Myśle że jak wyczyścimy tę stronę i zmontujemy od nowa oraz zaktualizujemy kto z zarejestrowanych osób jeszcze sieloguje to mozę znowy przywrócimy jej dawnom świetność 
Pozdrawiam
P.S. Sorki za ewentualne błędy ortograficzne  |
|
| Autor |
Moniczka Użytkownik

|
| Dodane dnia 02-02-2008 17:06 |
|
|
ja myślę że można by zostawić tę stronkę i spróbować ją zmienić/przemeblować. Niektórzy jeszcze nadal tu są. Choć może nie udzielają się zbyt często... ja tu bywam, choć nie zawsze się loguję... bo brakuje mi tematów, do których mogłabym pisać. PS. pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze tu piszą. 
PS - mimo to założyłam dziś grono naszej oazy o adresie:
http://grono.net/forum/1877823/0/
Dołączajcie do grona I wpisujcie sie do pierwszego tematu. Nie wykreślajmy stronki. Zawsze można tu coś jeszcze zrobić. Stronka jest fajna i włożono w nią mnóstwo pracy.
Moniś "To co dajesz, zawsze do Ciebie wraca..."
Edytowane przez Moniczka dnia 02-02-2008 20:59 |
|